otomat jobs

Check onze vacatures

Onze beloftes

  • Een leuke, inspirerende werkplek
  • Een divers en inclusief team
  • Opleiding op jouw maat
  • Jouw talenten benut
  • Autonomie, betrokkenheid en competentie, we love it!
  • Samen een drankje na een drukke shift ;-)

Meet the family...

Hoe het allemaal begon bij Otomat: 5 vrienden hadden zin om iets tofs te doen met pizza... Het werd een eigentijds restaurant met originele Belgische pizza's, verrassende beer pairings en vooral: een plek waar iedereen zich welkom en thuis voelt! Het begon in 2015 in Antwerpen, en het enthousiasme spreidde zich uit over Gent, Leuven, Brugge en Mechelen! Wil jij ook deel uitmaken van onze warme familie? Lees vooral verder!

Een job in de horeca? Yes please!

Hoe wij je warm maken voor een horecajob? We zijn er trots op dat we met meer dan 200 collega's zijn die elke dag met veel enthousiasme bij Otomat komen werken. Wij vertrekken vanuit jouw talenten en zoeken een goed plekje voor jou om die talenten ten volle te benutten. Zo kan jij jezelf verder ontplooien en doorgroeien in ons bedrijf. En dat alles overgoten met een goed (Otomat of Notomat) sausje van collegialiteit, flexibileit en plezier!

"We nemen onszelf niet té serieus en alles mag hier gezegd worden. "

Bij Otomat heeft iedereen van het team een verschillende persoonlijkheid met een hoek af en dat maakt het net leuk. We nemen onszelf niet té serieus en alles mag hier gezegd worden. Hier mag je gewoon jezelf zijn.

- George, Manager Otomat Gent

Onze vacatures

Ontdek alle vacatures

Kijk binnen bij Otomat

follow us on

Onze website maakt gebruik van cookies om u de best mogelijke ervaring te bieden.

Ik ga akkoord Ik weiger