Volg een workshop tuinieren in onze stadsmoestuin in Otomat Ste. Cath.

 

Welkom in onze stadsmoestuin! 
Om het nóg gezelliger te maken om bij ons een pizza te komen eten én om een poging te doen om wat meer groen in de stad te brengen, hebben wij op ons terras een ‘stadsmoestuin’ gecreëerd. We willen graag onze klanten en buren de kans geven om workshops bij te wonen en om samen met ons onze moestuintjes te onderhouden. Zo willen wij, samen met onze partners Skyfarms en de stad Brussel, jullie aanleren om zelf zo’n stadstuintje aan te leggen én te onderhouden.

Onze volgende workshop :

Thema: de herfst-stadsmoestuin
Het einde van de zomer staat zeker niet gelijk aan het einde van je moestuin! September is dé ideale maand om herfst- en wintergroenten te zaaien. Je kan dus het hele jaar door genieten van lekker verse groenten uit je moestuin! Tijdens deze workshop leer je welke groenten en kruiden ideaal zijn om in september te planten én om ze te onderhouden (denk aan sjalotten, look, kool, prei en nog veel meer).

Datum: 28/09/2021 om 10u00
Inschrijvingen: www.skyfarms.be/atelier/otomat/
Inschrijvingsgeld*: 12€ *

*(door het betalen van deze 12€, wordt je plekje gegarandeerd. We geven je na de workshop een Otomat-voucher ter waarde van dit bedrag!)

Wat meer info over onze stadsmoestuin:

 Deze moestuin-in-de-stad werd met de nodige zorg uitgedacht; zo zijn onze tuintjes voorzien van reservoirs zodat ze ‘zelfbewaterend’ zijn, wat het onderhoud een beetje makkelijker maakt. Maar toch hebben onze planten de nodige aandacht en liefde nodig; welke ze zeker zullen krijgen van het team van Skyfarms.

Wij geven jou heel graag een woordje uitleg over dit hele project! Spreek gerust één van onze teamleden aan voor wat achtergrondinformatie of stuur een mailtje naar emilie@otomat.be.

Tot snel!
Emilie, manager Otomat Sainte-Catherine