It's official, onze vijfde vestiging is open. Kom ons snel bezoeken in BRUSSEL!
Werken bij Otomat!
omwille van het gebruik van Duvel-bier-gist voor ons heerlijk knapperige pizzadeeg.
Afgewerkt met aardbeien en hazelnootjes
Verrassing troef: blauwe kaas in een combinatie met peer en siroopje van Liefmans en luikse siroop. Mesclun on top.
5 toppers op een pizza: gepekelde ananas met jalapeño’s, beenham, gekonfijte gember en ricotta.
Popeye’s favoriet: witte basissaus met bladspinazie, Mozzarella, look, ansjovis en nootmuskaat.
Belgische rauwe ham, roquette en heerlijke Mozzarella on top met een ‘twist of’ lemon.
De klassieker onder de klassiekers in drie kleuren: Groen, Wit en Rood!
Heerlijke optelsom van malse kip, komijn, curry madras, mango, Mozzarella, rode ui en verse koriander.
Ook tijdens de feestdagen. Every day is a heavenly pizza day!
Onze ode aan Roberta’s: Mozzarella, oregano op een heerlijke rode pizza, afgewerkt met ricotta en venkelsalami.
De verrassende smaak van heerlijk gehakt, op smaak gebracht met venkelzaad, rode ui, look, basilicum en Grana Padano. Mesclun on top!
Less is more: witte basissaus, tijm, Mozzarella en gekarameliseerde rode ui.
Onze pizza’s worden maar liefst twee maal door onze chefs onder handen genomen! De eerste keer voor hij de oven ingaat krijgt hij een witte of rode basis. Pas wanneer de pizza…
Originele heerlijke limonades, daar zijn wij gek op! Niets industrieel, maar wel lekker artisanaal en vooral heerlijk verfrissend! Onze limonades maken we ‘à la minute’ en in-house. Indien gewenst, kan je er nog…