Win een Otomat kotfeestje!

Ben jij student in Antwerpen, Leuven, Brussel, Gent of Brugge en heb je de Guido stadsgids van het nieuwe academiejaar 2020-2021 al eens doorgenomen? Dan ben je vast onze Otomat kortingsbonnen al tegen gekomen!

Dit academiejaar geniet jij als student niet alleen van zotte kortingen en gratis producten dankzij de Guido bonnen, maar kan je ook een heus Otomat kotfeestje winnen! Wij zorgen voor het eten (we leveren 20 heavenly pizza’s en 20 glorious beers bij jou op kot), jij en je vrienden zorgen voor de sfeer en gezelligheid! Het enige wat jij hiervoor moet doen: maak iets origineels met onze pizzadoos, post je creatie op Instagram (tag @otomatnotomat) en … duimen maar! Op het einde van elk semester kiezen wij 1 winnaar!

PS: Is je doos een beetje te vuil om mee aan de slag te gaan? Spring dan gerust even binnen in ÊÊn van onze pizza heavens om een lege doos te vragen!

🍕 ** Aangezien we willen vermijden dat het coronavirus zichzelf uitnodigt op jouw kotfeestje, stellen we naar alle waarschijnlijkheid het uitreiken van het eerste gewonnen kotfeestje nog wat uit naar de lente in de hoop dat tegen dan alles weer wat normaler kan verlopen! We houden de situatie in de gaten!

🍕 Enkel in academiejaar 2020-2021
🍕 We verloten per semester 1 kotfeestje (**)
🍕 We verwittigen de winnaar telkens via DM

 

te